Legemidler og biotek

Vinner: Novo Nordisk Norge er kåret til årets datterselskap i Europa. Begrunnelsen: Norske pasienter får rask og god tilgang til nye innovasjoner innen diabetesbehandling.

Novo Nordisk Norge er Årets datterselskap

Det globale legemiddelsekapet Novo Nordisk har nylig kåret årets datterselskap i Europa. Novo Nordisk Norge stakk av med prisen. De har vært best i arbeidet for å bedre pasientbehandlingen.

Publisert

Prisen ble tildelt på bakgrunn av ekstraordinært gode resultater knyttet til lanseringer. Det betyr altså at norske pasienter har fått rask og god tilgang til nye innovasjoner innen diabetesbehandling. Det skriver bransjeorganisasjonen LMI på sine nettsider.

Daglig leder Andre Bregård i Novo Nordisk Norge

Fokus på norske pasienter

– Det er fantastisk gledelig at vi som team på relativt kort tid har lykkes å bringe så viktig innovasjon til Norge og bidra til bedret behandling for våre pasienter, sier daglig leder Andre Bregård.

Novo Nordisk Norge ble et selvstendig datterselskap i 2017, etter å ha vært underlagt hovedkontoret i Danmark i flere år. Siden da har den norske organisasjonen opplevd vekst. André Bregård tok over ledelsen, etter å ha vært medisinsk direktør i firmaet.

Det er fantastisk gledelig at vi som team på relativt kort tid har lykkes å bringe så viktig innovasjon til Norge og bidra til bedret behandling for våre pasienter.

Dette er Novo Nordisk

Novo Nordisk er et globalt legemiddelselskap med hovedkontor i Danmark. Selskapet har rundt 42 000 ansatte i 77 land og markedsfører produktene sine i mer enn 165 land. De har vært markedsledende innenfor diabetes i mer enn 90 år, og har også en ledende posisjon innen bløderbehandling, veksthormonterapi og kvinnehelse. I Norge har selskapet vært involvert i en rekke kliniske studier i Norge de siste årene, de fleste av dem innen diabetes. De vil videreføre satsingen på forskning og utvikling i Norge, med et omfattende klinisk studieprogram.

Powered by Labrador CMS