I podcasten møter du norges fremste ekspert på denne sykdommen, Geir Tjønnfjord (th). Han er professor i hematologi og leder avdeling for blodsykdommer på Oslo universitetssykehus. Og vi har med oss Olav Ljøsne som er styreleder i Blodkreftforeningen.

Ny podcast: Blodkreftsykdommen som kan gjøre blodet tykt og seigt

Waldenstrøms makroglobulinemi er en sjelden blodkreftsykdom som kan gjøre at blodet blir tykt og seigt. Omtrent 40 personer i Norge får denne sykdommen hvert år.

Publisert

I denne podcasten får du vite hvordan denne sykdommen arter seg, hvordan den diagnostiseres, om behandlingen - og om prognose og livskvaliteten til pasientene.

Du får høre 63 år gamle Lars Terje Røttingen. Han har levd med Waldenstrøms makroglobulinemi siden 2010. Riktig behandling og en trygg lege ga Terje mot til å takle sykdommen.

Redaktøren i HealthTalk - Hans Anderssen - har med seg i studio Norges fremste ekspert på denne sykdommen, Geir Tjønnfjord. Han er professor i hematologi og leder avdeling for blodsykdommer på Oslo universitetssykehus. Og vi har med oss Olav Ljøsne som er styreleder i Blodkreftforeningen.

Powered by Labrador CMS