Legemidler og biotek

På vei til USA: Kreftvaksineselskapet Vaccibody ser muligheten for å bli notert på Nasdaq Global Market. Agnete Brunsvik Fredriksen er gründer, toppsjef og forskningssjef i selskapet.

Vaccibody vurderer børsnotering på Nasdaq

Kreftvaksineselskapet Vaccibody melder fredag morgen at de ser på muligheten for å bli notert på Nasdaq Global Market i USA, som er verdens nest største aksjebørs etter New York Stock Exchange.

Publisert

I kunngjøringen melder Vaccibody at de har opplevd en stadig økende internasjonal interesse for aksjen, inkludert en betydelig økning i sin internasjonale investorbase og at de nå har bestemt å endre sin økonomiske rapportering fra norsk regnskapsskikk (NGAAP) til internasjonale regnskapsregler (IFRS).

I tillegg har Vaccibody igangsatt en prosess for å utforske en mulig liste over Vaccibody på Nasdaq Global Market i USA.

Her kan du lytte til en podcast vi hadde med Agnete Brunsvik Fredriksen som er gründer, toppsjef og forskningssjef i Vaccibody

Denne prosessen gjenspeiler den pågående kliniske og strategiske utviklingen av Vaccibodys portefølje av innovative vaksiner og nye immunterapier, så vel som den økende interessen til internasjonale investorer for Vaccibody, skriver selskapet.

Tidspunktet for en eventuell notering er ikke nevnt. 

Tidspunktet for en eventuell notering vil bli vurdert som en del av denne gjennomgangsprosessen, og enhver potensiell notering vil være underlagt gjeldende aksjekapitalmarkedsforhold på et mulig relevant tidspunkt, fremgår det av meldingen.

Powered by Labrador CMS