Legemidler og biotek

Coronavirus er funnet på SATS treningssenter

Corona-smitte på SATS

Treningssenterkjeden SATS stenger et av sine største treningssentre i Norge på ubestemt tid etter at en person som sannsynligvis var smittet var innom senteret deres torsdag i forrige uke. Flere treningssentre har satt igang tiltak for å forhindre smitte.

Publisert

Denne SMS’en tikket inn til SATS Colosseum sine medlemmer kl. 16:44 i dag: “Vi må dessverre stenge SATS Colosseum midlertidig da det er sannsynlighet for at en person med coronasmitte har vært innom senteret på torsdag 5/3.”

SATS er Nordens største treningssenterkjede med flere enn 700.000 medlemmer. SATS Colosseum er blant treningssenterkjedens aller største treningssentre i Norge. Daglig er 100-vis av medlemmer er innom SATS Colosseum for å trene.

Dette gjør SATS for å bekjempe epidemien

På sine hjemmesider sier kjeden: “Vi gjør nå nødvendige tiltak på senteret. Vi kan foreløpig ikke si noe om når vi vil åpne igjen, men du får beskjed så snart vi igjen kan ønske deg velkommen. I mellomtiden har vi gitt deg som har SATS Colosseum som hjemsenter tilgang til å trene på våre øvrige sentre i Oslo”. Kjeden informerer om at den har økt rengjøringsfrekvensen og styrket rutinene på sine treningssentre.

Powered by Labrador CMS