Ahmet Giray Olmez overtar som leder for legemiddelselskapet Pfizer i Norge. Han har flere års ledererfaring på europeisk nivå i Pfizer og kommer fra rollen som leder i Pfizers avdeling for sykehusmedisiner i Europa.

Ahmet Ölmez tar over roret i Pfizer Norge

Sissel Lønning Andresen slutter etter ni år som toppsjef i Pfizer. Inn kommer Ahmet Giray Olmez fra jobben som leder i Pfizers avdeling for sykehusmedisiner i Europa.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Jeg kommer til en organisasjon med mange dyktige kollegaer som jeg ser frem til å bli kjent med og jobbe sammen med. Vår jobb er å levere medisinske gjennombrudd som kan gjøre menneskers liv bedre, og det er et mål jeg er stolt av å bidra til, sier Ahmet Giray Olmez.

Han har 15 års erfaring fra Pfizer hvor han har hatt flere forskjellige lederstillinger i Tyrkia og på europeisk nivå. Han vil tiltre stillingen så snart en norsk arbeidstillatelse er på plass.

Nytt kapittel

- Lønning Andresen sier hun gleder jeg meg til å starte et nytt kapittel i sin karriere, men at hun enda ikke har bestemt seg for om det blir i eller utenfor Pfizer.

Sissel Lønning Andresen gir seg etter ni år som toppsjef i Pfizer Norge.

- Jeg vil gjerne takke mine kollegaer og venner i Pfizer, hvor jeg har hatt gleden av å være

leder for et fantastisk team i Norge de siste ni årene. Vi har mye å være stolte av, både for betydningen vi har hatt for norske pasienter, og for vår viktige rolle gjennom de siste årene med pandemien, sier hun.

Sissel Lønning Andresen har, i tillegg til å være daglig leder for Pfizer i Norge gjennom de siste ni årene, også vært styremedlem iI bransjeorganisasjonen Legemiddelindustrien (LMI) siden 2015.

Norges beste arbeidsplass

Ana Paula Carvalho, Wester European Cluster President for Pfizer, trekker frem Lønning Andresens innsats både internt i Pfizer og utad i hennes ni år som øverste sjef i Norge.

- Sissel har gjort en fantastisk jobb som leder for Pfizer og som selskapets ansikt utad i Norge gjennom mange år. Hun har vært sentral i arbeidet som første frem til at Pfizer for noen år siden kom helt øverst på pallen i kåringen «Great Place to Work» som evaluerer Norges beste arbeidsplasser. Under Sissels ledelse har også Pfizer i Norge ligget helt i front i selskapets digitale utvikling, sier Carvalho.

Powered by Labrador CMS