Henriette Ellefsen Jovik går fra Melanor og starter i Roche i en nyopprettet stilling som Health System Partner.
Henriette Ellefsen Jovik går fra Melanor og starter i Roche i en nyopprettet stilling som Health System Partner.

Henriette Ellefsen Jovik forlater Melanor - tar plass i ledergruppen i Roche Norge

Da Henriette Ellefsen Jovik i vår rundet 50, bestemte hun seg for å ta et karrierevalg. Etter åtte år i bransjeorganisasjonen Melanor flytter hun nå over til Roche.

Publisert

- Du kan gjerne kalle det en profesjonell 50-årskrise. Da jeg fylte 50 år våres konkluderte jeg med at jeg hadde lyst på nye utfordringer, sier hun.

Eplet faller som kjent ikke langt fra stammen, og valget falt på legemiddelbransjen og Roche, der hun nå starter i en nyopprettet stilling som Health System Partner.

- Jeg skal blant annet følge med på tvers av hele helseøkosystemet for å forstå utfordringene som møter norske pasienter og klinikere i hverdagen, og bringe denne innsikten inn i Roche. Jeg skal også bidra til å koble sammen ekspertise internt og eksternt, lokalt og globalt for å stimulere samarbeid for forskning- og innovasjon, sier hun.

Henriette Ellefsen Jovik har vært meget sentral i utviklingen av bransjeorganisasjonen Melanor der hun har gått gradene fra prosjektleder til seniorrådgiver og de siste årene som næringspolitisk direktør.

Tett på pasientene og klinikerne

- I mange år har jeg talt den medisinske utstyrsindustriens sin sak. Nå ser jeg frem til å jobbe for en av de store og verdensledende farmasøytiske selskapene, sier hun og får svært gode skussmål med seg på veien.

- Henriette er en meget grundig, kunnskapsrik og omgjengelig ressurs som vil bli savnet stort av oss alle i administrasjonen, tillitsvalgte og medlemmene. Hun har gjort en enorm innsats for Melanor og våre medlemsbedrifter opp gjennom årene, sier Atle Hunstad som er administrerende direktør i Melanor.

- For Roche er det viktig å være tett på pasientene og klinikerne og se hvordan vi kan bidra med presisjonsmedisin på tvers av teknologi og legemidler. Med sin bakgrunn og brede kjennskap til medtech-området vil Henriette være en kjemperessurs i dette arbeidet, sier direktør for samfunnskontakt Erlend Engh Brekke i Roche.

Powered by Labrador CMS