Jobb & karriere

KrFs tidligere mediepolitisk talsperson og stortingsrepresentant, Geir Jørgen Bekkevold (57) er ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Sykehuset Telemark

Tidligere KrF-representant blir kommunikasjonsdirektør ved Sykehuset Telemark

KrFs Tidligere mediepolitisk talsperson og stortingsrepresentant, Geir Jørgen Bekkevold (57), har fått seg ny jobb. Han er ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt ved Sykehuset Telemark. Bekkevold starter i jobben 1. november

Publisert

– Geir Jørgen Bekkevold har vært en markant politiker og en god representant for Telemark, og jeg er veldig fornøyd med at han har takket ja til stillingen ved sykehuset, sier administrerende direktør Tom Helge Rønning.

Bekkevold bor i Skien, er utdannet teolog og har de siste tolv årene vært stortingsrepresentant. I den siste stortingsperioden har han ledet helse- og omsorgskomiteen, men han kunngjorde for et par år siden at han ikke ville ta gjenvalg.

Han sier at Sykehuset Telemark står overfor mange spennende utfordringer i tiden som kommer.

- Jeg er sikker på at Bekkevold med sin erfaring kan bidra mye i utviklingen av sykehuset, sier Rønning.

Geir Jørgen Bekkevold etterfølger Lars Kittilsen, som går over i en kommunikasjonsstilling i Helse Sør-Øst.

Den tidligere stortingspolitikeren støttet daværende partileder Knut Arild Hareide i retningsvalget i KrF og varslet sin avgang like etter at Hareide gjorde det samme.

Powered by Labrador CMS