Redaktør i Dagens Medisin Siri Gulliksen Tømmerbakke (nr. to fra høyre) er ansatt som rådgiver i Kruse Larsen. Her er hun sammen med (fv.) partner Bjarne Håkon Hanssen, seniorrådgiver og leder av helseteamet Mette Nilstad og partner og daglig leder Jan-Erik Larsen.

Redaktør fra Dagens Medisin går til PR-bransjen

Kruse Larsen styrker helsesatsingen og har ansatt redaktør i Dagens Medisin Siri Gulliksen Tømmerbakke.

Publisert Sist oppdatert

aSiri Gulliksen Tømmerbakke har det siste året vært konstituert redaktør i Dagens Medisin etter at mangeårig redaktør Markus Moe valgte å takke ja til en jobb som spesialrådgiver i kommunikasjonsstaben på Oslo universitetssykehus.

Men det var Martin Gray (52), med bakgrunn som ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlandets Blad, som som trakk det lengste strået da avisens styre ansatte ny ansvarlig redaktør.

Nå har Tømmerbakke skiftet bransje.

- Vi er veldig godt fornøyde med at Siri Gulliksen Tømmerbakke skal jobbe hos oss. Hun har en helt spesiell forståelse for helsefeltet i Norge og gir oss enda tyngre kompetanse på områder som er helt sentrale for kundene våre, sier seniorrådgiver og leder av helseteamet i Kruse Larsen, Mette Nilstad i en pressemelding.

Nå får Tømmerbakke blant annet tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen som kollega. Han er er ansvarlig partner for selskapets helsesatsing.

- Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på en annen måte og i en helt ny bransje, sier Tømmerbakke.

- Jeg setter stor pris på å få denne muligheten. Kruse Larsen har Norges sterkeste helseteam og høy kompetanse innen mange spennende og viktige sektorer. Jeg ser frem til å lære mer om flere av disse i tiden fremover, sier Tømmerbakke.

- Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på en annen måte og i en helt ny bransje, sier Tømmerbakke.

Kruse Larsen lanserte en offensiv satsing på helse i 2020, og vi er stolte av at en rekke kunder velger oss som sin samarbeidspartner, sier Nilstad. Nilstad har tidligere flere år bak seg som leder av sekretariatet for Beslutningsforum for nye metoder. Hun har også lang erfaring fra Helse- og omsorgsdepartementet.

- Helse og «life science» er en bransje i sterk vekst, der vi stadig møter aktører med nye muligheter og utfordringer. Kruse Larsen har mange rådgivere som kan og forstår feltet godt, og som jobber sammen med oss i det dedikerte teamet. Det har blitt enda sterkere nå, sier Nilstad.

Kruse Larsen har med ansettelsen av Tømmerbakke 21 rådgivere med kjernekompetanse på strategisk kommunikasjon og politikk.

Powered by Labrador CMS