Helseteknologi

I godt selskap: Dignio og daglig leder Lars Christian Dahle er motivert av å være på listen med Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper.

Disse 7 helsebedriftene er blant Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper

Deloitte Technology Fast 50 er en rangering av Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper. 7 helsebedrifter har nå kommet på denne prestisjetunge listen.

Publisert

Rangeringen er basert på omsetningsvekst gjennom de siste fire årene. Her er er de 7 helsebedriftene som er kommet med i Deloitte Technology Fast 50:

  • Airthings
  • Arctic Nutrition
  • Dignio
  • My Workout
  • Oncoinvent
  • Respinor
  • Senoscure

Dette er det 16. året med denne kåringen, og 5. mars annonseres årets vinner.

Dignio inn på Deloitte Technology Fast 50

Dignio - som er et kjent selskap for mange av våre lesere - er i år med på Deloitte Technology Fast 50, og daglig leder Lars Christian Dahle er spent på resultatet.

- Over flere år har vi bygget sten på sten, og nå ser vi endelig at etterspørselen for medisinsk avstandsoppfølging øker. Det betyr flere kunder og flere pasienter på løsningen. Dette reflekteres selvsagt i disse tallene, og er noe vi synes er svært motiverende.

- Denne veksten er et resultat av et veldig hardt arbeidende og dyktig team. I fjor doblet vi antall ansatte og sikter mot fortsatt sterk omsetningsvekst videre. Vi har høye ambisjoner for fremtiden og er definitivt på riktig vei, sier Dahle.

Vellykkede innovatører

-Deloitte Fast 50 er en anerkjennelse av de som har klart å vokse og å skape levedyktige virksomhet over tid – en feiring av evnen til å skape reell omsetning og vekst, sier Frode Vik Jensen som er partner i Deloitte.

-Deloitte har i 16 år kåret de 50 raskest voksende teknologiselskapene i Norge.Hvert år har vi analysert en rekke av landets fremste vekstselskaper, og invitert noen av landets mest vellykkede innovatører til å delta på Deloittes Fast 50-arrangement. Vi har møtt mange fantastiske veksthistorier og blitt imponert over den gründerviljen og evnen til industribygging som finnes i Norge, sier han.

Vi har møtt mange fantastiske veksthistorier og blitt imponert over den gründerviljen og evnen til industribygging som finnes i Norge, sier partner i Deloitte, Frode Vik Jensen.
Powered by Labrador CMS