Bransjenytt

Gunnar Mørne slutter i sin stilling som Director of Health i Sopra Steria og trer inn i rollen som Senior Strategic Accounts Manager i Medtronic.

Gunnar Mørne går fra Sopra Steria til Medtronic

Gunnar Mørne slutter i sin stilling som Director of Health i Sopra Steria og trer inn i rollen som Senior Strategic Accounts Manager i Medtronic. -Jeg gleder meg til å jobbe tett med sykehusmiljøene og være med å forbedre pasientreisen, forteller Mørne til HealthTalk.

Publisert

Mørne startet i Sopra Steria i 2014, men etter syv år har han nå byttet til Medtronic. Første arbeidsdag var 1. september.

HealthTalk tok en prat med Mørne og spurte han om hvorfor valget falt på Medtronic.

-Jeg skal nå jobbe tett med det kliniske og enda nærmere pasientene. Det var en av hovedgrunnene til at valget falt på Medtronic. I tillegg kommer jeg til å jobbe med ting som mer direkte forbedrer pasientutfall, som kan hjelpe dem å bedre håndtere både sykdom og behandling i rehabiliteringsfasen.

Annonserte overgang på linkedin

Før Medtronic jobbet Mørne i Sopra Steria, der var han Director of Health, som konkret betyr at han var direktør for selskapets forretningsutvikling innen helsesektoren og ledet deres satsning på helse.

Han annonserte jobb byttet på linkedin:

-Det å forlate Sopra Steria nå, med så mye spennende på gang i sektoren rundt virtuelle og digitale pasientopplevelser – det føles litt sånn vondt/godt. Vondt fordi det er så mye ugjort, godt fordi jeg vet at vi sammen med flotte og interesserte kolleger, kunder og partnere allerede har skapt nye visjoner for helsenorge som vi som pasienter og innbyggere trenger. Denne evige søken etter å stadig lære noe nytt, utvikle og skape nye visjoner og fremtidsbilder – det er en fellesoppgave for oss i sektoren.

Han forteller videre at han i Sopra Steria jobbet mye med IT utvikling, men at han nå skal jobbe mye nærmere fagmiljøene og pasientene.

Utdannet samfunnsøkonom

-Jeg elsker jo å jobbe med helse, men er utdannet samfunnsøkonom. Så dette er nok det nærmeste jeg kommer det kliniske uten å være kliniker selv. Og det at Medtronic er verdensledende innenfor biomedisinsk teknologi gjør virkelig at dette blir veldig spennende å jobbe med.

Medtronic er et verdensledende selskapene innen medisinsk teknologisk utvikling. Selskapet ble startet i USA i 1949 og etablerte seg i Norge i 1975.

For at medisinsk utstyr skal bli godkjent er det en rekke regler som skal følges, kliniske prøver som skal gjennomføres. Derfor er det et stort krav om god kvalitet og gode rutiner som må være på plass forteller Mørne, og han mener disse rutinene er på plass i Medtronic.

-Jeg merket meg umiddelbart at dette er et selskap som fokuserer sterkt på høy kvalitet og setter det høyt. Slik må det jo også være, fordi det er veldig høye krav til slik teknologi.

På spørsmål om hva han gleder seg mest til i den nye jobben svarer Mørne at han gleder seg veldig til å jobbe tett med sykehusmiljøene og være med på å forbedre pasienttilværelsen.

Powered by Labrador CMS