Bransjenytt

Går fra Merck til Aleris: - En så spennende mulighet kunne jeg ikke si nei til, sier Gro Bogen Nilsen.

Gro Bogen Nilsen forlater Merck og blir ny kommunikasjons­direktør i Aleris

Aleris har ansatt PR-veteranen Gro Bogen Nilsen som ny kommunikasjonsdirektør. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig for myndighetskontakt og kommunikasjon i legemiddelselskapet Merck.

Publisert

–En så spennende mulighet kunne jeg ikke si nei til! Å ha tilgang på gode helsetjenester er viktig for oss i alle faser av livet. Jeg har fulgt med på Aleris' utvikling i mange år og tenkt at selskapet er et viktig supplement til den offentlige helsetjenesten, sier Nilsen.

Satse på digitale tjenester

Hun har tidligere vært partner i rådgivningsselskapet First House og har vært ansvarlig for intern og eksterninformasjon ved Drammen sykehus. Hun har også i flere år vært styreleder i Kommunikasjonsforeningen.

Aleris har også ansatt Anders Wigdahl som blir direktør for forretningsutvikling. Begge tiltrer på nyåret, skriver Aleris i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å lede arbeidet med å videreutvikle tjenestetilbudet i Aleris, sammen med med alle mine nye kollegaer. Særlig viktig blir det å fortsette arbeidet med å utvikle de digitale tjenestene som dagens og fremtidens pasienter forventer å finne hos et moderne privat sykehus, sier Anders Wigdahl. Han kommer fra konsulentselskapet Varde Hartmark. Anders har betydelig erfaring med å lede strategiske og komplekse utviklingsprosjekter i både private og offentlige virksomheter. Tidligere har han arbeidet i Trifid og KPMG.

Vil doble seg

Aleris Helse har en omsetning på 1,2 milliarder og sysselsetter omkring 800 personer og ansettelsen er et ledd i å realisere ambisjonen om å doble omsetningen i Norge i løpet av de neste årene.

– Jeg er stolt over at så dyktige og høyt kvalifiserte kandidater velger å komme til oss i Aleris, sier Anita Tunold, administrerende direktør i Aleris Helse. – Gro Bogen Nilsen og Anders Wigdahl blir begge sentrale i arbeidet med å realisere våre ambisjoner i det norske markedet. Selskapet har store planer om å vokse innenfor de områdene vi allerede har aktivitet, i tillegg til å tilby helsetjenester innen nye fagområder og bredde aktiviteten geografisk, sier Anita Tunold. Hun hadde jobben som kommunikasjonsdirektør i Aleris før hun i juni 2020 tok over jobben som administrerende direktør.

Anders Wigdahl blir direktør for forretningsutvikling i Aleris
Powered by Labrador CMS