Bransjenytt

Erik Digman Wiklund er den nye toppsjefen i Targovax

Erik Digman Wiklund blir sjef i Targovax

Erik Digman Wiklund rykker opp og tar over som sjef i Targovax etter Øystein Soug.

Publisert

Wiklund har doktorgrad i molekylærbiologi og har jobbet i Targovax siden 2017 som finansdirektør og som direktør for forretningsutvikling.

- Jeg er veldig glad for at styret har gitt meg tillit til å lede Targovax inn i den neste utviklingsfasen. ONCOS-102-programmet har vist at vi har en klinisk verifisert kreftvaksineplattform, og jeg tror vi har en god posisjon til å utvide pipelinen med nye legemiddelkandidater, sier Wiklund.

-Jeg er spesielt spent på å utforske potensialet til plattformen ONCOS som et leveringsverktøy for nye RNA-konsepter, hvor vi planlegger å se på mulighetene innen sirkulær RNA som nylig har tiltrukket betydelig interesse fra både industri og investorer. Vi fortsetter dessuten planleggingen av plattformstudien med ONCOS-102 innen melanom som er behandlingsrefraktær mot PD1-hemmere. Vi er i diskusjoner med potensielle samarbeidspartnere som har komplementære legemidler som kan virke synergisk med ONCOS-102, sier Erik Digman Wiklund.

Øystein Soug, blir i selskapet som spesialrådgiver, og vil dessuten ha rollen som fungerende finansdirektør som selskapet sier skal bidra til kontinuitet både innen strategi og styring av selskapet.

Dette er den andre lederansettelsen som Targovax gjør på kort tid. 1. Oktober gikk Ola Melin på som produksjonsdirektør

Powered by Labrador CMS