Bransjenytt

Den tidligere landsjefen i Amgen Norge, Aksel Tunold, går til det nordiske konsulentselskapet Medhouse.

Aksel Tunold blir Business Development Director i Medhouse

Den tidligere landsjefen i Amgen Norge, Aksel Tunold, går til det nordiske konsulentselskapet Medhouse. Der tar han fatt på jobben som Business Development Director og går inn det norske og nordiske lederteamet.

Publisert

Tunold har mer enn 25 års erfaring fra legemiddelindustrien i Norge og Norden, og har innehatt flere ulike roller i store og mellomstore legemiddelselskaper. Han har blant annet hatt topplederstillinger i selskaper som Sanofi og Amgen. Det siste året har han jobbet som selvstendig rådgiver.

- Jeg ser virkelig frem til å være med å videreutvikle Medhouse i Norge, både når det gjelder rådgivning og utleie av personell til helseindustrien. Medhouse har en forretningsmodell som avviker litt fra andre tilsvarende selskaper, ved at de fleste som blir utleid er fast ansatt av Medhouse. Dette gjør at tilgangen til kvalifisert personell blir bedre, og at kundene vet at Medhouse derfor ikke kan kompromisse på kompetansen til personellet, sier Aksel Tunold

- Vi er veldig glade for å få Aksel på teamet i Medhouse. Det er et økende behov for våre tjenester med rådgivning og interimløsninger i legemiddelindustrien og innen medtech. Med Aksels erfaring og kunnskap om legemiddelindustrien vil han bistå med å videreutvikle selskapet og de tjenestene vi tilbyr i Norge og Norden, sier Edvin Borgheim, daglig leder i Medhouse Norge.

Medhouse er et nordisk konsulentselskap som ble grunnlagt in 1999 og har kontor i Stockholm, København, Helsinki og Oslo. Selskapet har mer enn 90 ansatte i Norden og har spesialisert seg innen Life Science-området. Medhouse tilbyr konsulenttjenester og interimløsninger innen salg, marked og det medisinsk/regulatoriske området.

Powered by Labrador CMS