Bransjenytt

Lena Nymo Helli går nå på som ny arbeidende styreleder i Farmastat
Lena Nymo Helli går nå på som ny arbeidende styreleder i Farmastat

Lena Nymo Helli er ny styreleder i Farmastat

Lena Nymo Helli starter umiddelbart som ny arbeidende styreleder i Farmastat. Hun vil være arbeidende styreleder til ny daglig leder er ansatt. Etter det vil hun fortsette som styreleder.

Publisert

Helli er tidligere daglig leder i AbbVie Norge. Hun har 25 år bak seg fra internasjonal legemiddelindustri og hatt en rekke oppgaver blant annet innen forskning- og utvikling, regulatorisk og salg- og markedsføring og altså senest som daglig leder i AbbVie Norge.

-Mitt hovedfokus nå er å ansette en ny daglig leder, støtte den daglige driften av Farmastat og videreutvikle strategien og tjenestene, sier hun.

Lena Nymo Helli er ny arbeidende styreleder i Farmastat

Farmastat er et datterselskap av LMI. Formålet til Farmastat er å tilby legemiddelfirmaer, organisasjoner og myndigheter et pålitelig og godt utvalg av produkter og tjenester innen legemiddelstatistikk og adressering.

Farmastat har som formål å tilby legemiddelfirmaer, organisasjoner og myndigheter et pålitelig og godt utvalg av produkter og tjenester innen legemiddelstatistikk og adressering. Selskapet ble etablert i 1994.

Farmastat et heleiet datterselskap av Legemiddelindustrien og søsterselskap til Felleskatalogen.

Powered by Labrador CMS