Bransjenytt

Den erfarne HelsePR-rådgiveren Carl Fredrik Bø (51) er ansatt som ny byråleder for Artell kommunikasjon.

Carl Fredrik Bø går fra Apeland - blir ny byråleder for Artell

Den erfarne HelsePR-rådgiveren Carl Fredrik Bø (51) er ansatt som ny byråleder for Artell kommunikasjon. Nå varsler Artells styreleder Patrick Tepfers flere ansettelser.

Publisert

Carl Fredrik Bø kommer fra stillingen som spesialist innen helse- og legemiddelkommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Apeland. Nå varsler styreleder i Artell flere ansettelser.

Bø har de siste ni årene bistått en rekke legemiddelselskaper med medie- og myndighetskontakt, samt krise- og internkommunikasjon. Bø startet opp og ledet helsekommunikasjonsbyrået Effector i Norge i 2011, frem til han begynte i Apeland i 2014. Han har tidligere også vært informasjonsansvarlig i Geelmuyden.Kiese.

Utvider tjenestene

Tønsbergbaserte Artell spesialiserer seg på å rådgi kunder innen helsesektoren med kommunikasjonstjenester innenfor reklame, PR og digitale løsninger og har i en årrekke vært det fremste kommunikasjons- og reklamebyrået innen legemidler og helse.

-Gjennom ansettelsen av Carl Fredrik som byråleder, utvider vi tjenestespekteret vårt og vil fremover også levere rådgivning innenfor Market Access, Public Affairs, internkommunikasjon og Issue Management, sier styreleder Patrick Tepfers i Artell. Han ser for seg flere ansettelser innenfor disse nye tjenesteområdene.

Helsekommunikasjon gir bedre og lengre liv

– Helsekommunikasjon handler om å bidra til at mennesker får et bedre liv og lever et lengre liv. Det gjør dette feltet ekstra meningsfullt å jobbe med. Helsekommunikasjon er samtidig betydelig mer komplekst, med betydelig flere aktører å forholde seg til og kommunisere med, enn det man har i andre bransjer. Artell er landets fremste byrå innenfor helsekommunikasjon, hvor alle brenner litt ekstra for å hjelpe pasientene. Jeg er stolt over at jeg får bli en del av dette miljøet og ydmyk i forhold til at jeg skal lede de fremste ekspertene innen helsekommunikasjon i Norge, sier Carl Fredrik Bø.

Dette er Artell

Dette er Artell

Artell er et spesialisert kommunikasjonsbyrå som rådgir kunder innen helsesektoren med tjenester innenfor reklame, PR, digitale løsninger, Market Access, Public Affairs, internkommunikasjon og Issue Management. Selskapet jobber med kunder innen innenlife science, pharma, biotech, apotek, næringsmidler, medisinteknisk utstyr og innen ulike sykdomsområder.

Powered by Labrador CMS