NY ROLLE: Lise Østlund blir bærekraftssjef i Apotek 1.

Lise Østlund skal lede arbeidet med bærekraft i Apotek 1

Lise Østlund går fra stillingen som markedsdirektør til å lede bærekraftsarbeidet i Apotek 1.

Publisert Sist oppdatert

Østlund har jobbet i Apotek 1, Norges største apotekkjede, i hele 23 år, og skal nå lede bærekraftsarbeidet hos den store apotekaktøren, skriver Apotek 1 i en pressemelding torsdag.

Målet for Østlund skal ifølge selskapet nå være å sikre en bærekraftsstrategi som både er god for miljøet og for økonomien i apotekkjeden.

- Med vår størrelse blir selv små endringer betydningsfulle. Jeg gleder meg til å gripe fatt i dette viktige arbeidet, og ikke minst lære mer om et etter hvert komplekst og omfattende fagområde, sier Østlund i pressemeldingen.

Østlund er utdannet sykepleier og økonom, og har lang fartstid i Apotek 1. Hun startet som produktsjef for sykepleie og beredskap, og jobbet deretter som kategorisjef for ulike områder. Hun har jobbet som innkjøpssjef, hatt ansvaret for å bygge opp nettapoteket apotek1.no, vært markedssjef og sist som direktør for marked og kundeinnsikt.

Fag- Kvalitet- og Bærekraftsdirektør Ellen Karine Ous er svært fornøyd med å få Østlund til å lede arbeidet for hele apotekkjeden.

- Lise har både engasjementet, erfaringen og kunnskapen som skal til for å bekle en slik rolle. Vi har allerede merket hennes brennende engasjement på området, og ser frem til å finne gode løsninger for fremtiden, sier Ous i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS