– I en verden hvor kommunikasjon er nøkkelen, tilbyr denne plattformen en praktisk arena for unge forskere til å finpusse sine evner til å formidle komplekse ideer klart og overbevisende, sier Line Bjørge.

Pop-up Poster Presentasjon: – En plattform for unge forskere

Under gynkreft-kongressen ESGO i Barcelona har professor og kreftlege Line Bjørge tatt et initiativ som har vakt oppsikt og interesse. Hun kaller det Poster Pop-up Presentasjon.

Publisert Sist oppdatert

ESGO, BARCELONA (HealthTalk): Dette arrangementet, som nå gjennomføres for andre gang etter en vellykket oppstart under ESGO i Berlin for to år siden, gir unge forskere muligheten til å presentere sine forskningsfunn muntlig til et publikum bestående av både leger og etablerte forskere. Om lag 40 unge norske forskere deltok på arrangementet under årets ESGO

Mer enn 40 unge norske forskere deltok på Pop-Up Poster Presentasjonen under årets ESGO

– Dette initiativet er etablert for å fremme unge forskere ved å gi dem en mulighet til å muntlig presentere sine posterbidrag og få tilbakemeldinger fra kolleger og det fungerer som en forbindelseslinje som knytter sammen forskergenerasjoner, sier Bjørge. 

– I en verden hvor kommunikasjon er nøkkelen, tilbyr denne plattformen en praktisk arena for unge forskere til å finpusse sine evner til å formidle komplekse ideer klart og overbevisende. Jeg tror også at tilbakemeldinger fra og dialog med erfarne norske og internasjonale kolleger gir verdifull innsikt som kan veilede disse unge forskerne i deres fremtidige arbeid, sier hun. 

Artikkelen fortsetter under artikkeloversikten

Den første Pop-up Poster Presentasjonen, som fant sted i Berlin for to år siden, ble møtt med veldig positiv respons. – Det inspirerte meg til gjentagelsen av arrangementet i her Barcelona, med forventninger om at det vil fortsette å vokse og inspirere flere unge forskere, sier hun. 

Powered by Labrador CMS