NYE TILSKUDD: Einar Andreassen skal lede Legemiddelverkets Område for helseøkonomi og analyse, mens Anette Kilander skal lede Område for legemiddeltilgang.

Anette Kilander er ny områdedirektør for legemiddeltilgang i Legemiddelverket

Molekylærbiolog Anette Kilander, som også har en doktorgrad i virologi, går inn i Legemiddelverkets ledergruppe etter å ha vært enhetsleder siden august i fjor. I tillegg har Einar Andreassen fått fast plass i SLV-ledelsen.

Publisert

Det melder Legemiddelverket på sine nettsider.

Som HealthTalk skrev i slutten av januar, har Einar Andreassen, som lenge var fungerende områdedirektør for metodevurdering og refusjon, også fått fast stilling som områdedirektør. Denne gangen er det for det som nå har fått navnet Helseøkonomi og analyse.

Andreassen og Kilander er dermed to nye og faste tilskudd til ledergruppen i Legemiddelverket, som inkluderer tre andre områdedirektører og SLV-direktør Audun Hågå. Han sier følgende om ansettelsene i en uttalelse:

–Jeg er veldig glad og stolt over at vi nå har fått ny organisering og fått tilsatt to nye dyktige områdedirektører. Jeg er trygg på at de vil gjøre en god jobb i områdene og bidra med friske tanker i vår strategiske ledelse, sier han.

HealthTalk kommer tilbake med eget intervju med Kilander senere.

Powered by Labrador CMS