ASH 2023:

Norsk industri er på plass i San Diego for ASH: – En ypperlig plattform

Flere norske representanter fra verdens største legemiddelselskaper har tatt turen til San Diego og ASH-kongressen. – Fint å treffe Novartis-kolleger fra andre land og utveksle erfaringer, sier Christina Bråthen i Novartis Norge. 

Publisert Sist oppdatert

ASH, SAN DIEGO (HealthTalk): Legemiddelindustrien er en svært viktig del av internasjonale medisinske kongresser, både gjennom deltakelse med viktige kliniske studier og tilstedeværelse på utstillingsområdene. ASH i San Diego, verdens største kongress for blodsykdommer, er intet unntak.

To industrirepresentanter som i år har tatt turen fra kalde Norge til varme California, er Gry Lønne Eriksson, medisinsk rådgiver, og Christina Martini Bråthen, Key Account Manager, begge fra Novartis Norge. HealthTalk møter de to utenfor Novartis-standen på kongressen.

– Det er en ypperlig plattform der vi kan møte både våre norske og internasjonale kolleger, men også det å kunne introdusere de norske legene til det globale teamet, eller andre internasjonale eksperter, og kunne sette dem ved samme bord, sier Eriksson. 

– For meg er det ikke bare interessant å treffe norske leger og få med meg det vitenskapelige, men også treffe Novartis-kolleger fra andre land, som kanskje har kommet lengre i prosessen med et produkt som vi allerede jobber med eller som skal markedsføres i Norge etter hvert. Da kan vi få litt erfaringer og utveksle både opp- og nedturer, sier Bråthen. 

Se hele intervjuet med Novartis Norge-representantene øverst i denne saken.

Powered by Labrador CMS