– Jeg er begeistret over å starte et nytt eventyr i min profesjonelle og personlige liv, lære fra fantastiske nye kolleger og bidra til å lansere banebrytende medisiner i månedene og årene som kommer, skriver Marchand i et LinkedIn-innlegg tirsdag.

Duarte Marchand har forlatt Takeda - har blitt Norden- og Sverige-sjef i Janssen

Marchand, som har hatt flere ulike roller i Takeda Norge og Norden siden 2017, har flyttet til Stockholm for å bli daglig leder i Janssen Sverige og sjef i de nordiske landene. – Nå er det på tide å brette opp ermene og bli en del av dette enestående teamet, skriver Marchand.

Publisert Sist oppdatert

Marchand delte selv i forrige uke på LinkedIn at han hadde hatt sin siste dag i Takeda, og at han denne uken ville ta fatt på en ny utfordring i arbeidslivet, uten at han da gikk nærmere inn på hva det ville være. Da hadde han vært ni år i selskapet, både i og utenfor Norge.

Ni år i Takeda

– Over de siste ni årene har jeg vært privilegert og beæret over å kunne representere dette flotte selskapet og jobbe hver dag, ved siden av fantastiske kolleger, for å gjøre en forskjell i pasientenes liv. Jeg er stolt av jobben vi har gjort, jeg er stolt av Takedas verdier og jeg forlater dette flotte selskapet med en følelse av oppdrag utført (selv om vårt oppdrag aldri helt blir ferdig utført!», skrev Marchand i forrige uke.

Tirsdag ble det gjennom et nytt innlegg klart at portugiseren nå har kommet seg på plass på kontoret til Janssen Norge, der han fremover vil være daglig leder. I tillegg er han nå Managing Director Nordics i Janssen, som er legemiddel-aktøren til det amerikanske konsernet Johnson & Johnson.

– Jeg er begeistret over å starte et nytt eventyr i mitt profesjonelle og personlige liv, lære fra fantastiske nye kolleger og bidra til å lansere banebrytende medisiner i månedene og årene som kommer, skriver Marchand.

Klar for nye utfordringer

Han skriver videre at han ble overrasket over den hjertevarme velkomsten fra teamet, åpenheten og nysgjerrigheten til alle han møter, samt den elektrifiserende energien i organisasjonen.

– Nå er det på tide å brette opp ermene og bli en del av dette enestående teamet, så vi kan gjøre en forskjell i pasientenes liv, skriver Marchand.

Powered by Labrador CMS