Daniel Wærnes blir kommunikasjonsjsef i Pfizer Norge.

Daniel Wærnes går fra Legeforeningen til Pfizer

Daniel Wærnes blir ny kommunikasjonssjef i Pfizer. Han kommer fra stillingen som fagsjef for kommunikasjon i Legeforeningen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å få Daniel med oss som kommunikasjonssjef for Pfizer i Norge. Med Daniel får vi en sterk fagperson på laget, med mange års erfaring innen helse og kommunikasjon. Vi gleder oss til å komme i gang med dette samarbeidet, sier Joachim Henriksen, Corporate Affairs Manager for Pfizer i Norge i en melding.

Wærnes går til Pfizer etter 10 år i Legeforeningen. Før dette var han journalist i NRK og han har en bachelor i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo.

– Jeg har lært enormt mye i Legeforeningen, en organisasjon som virkelig står på for sine medlemmer og for helsetjenesten i stort. Nå fortsetter reisen som kommunikasjonssjef i Pfizer. Jeg ser frem til å jobbe for et selskap som har fått global anerkjennelse under pandemien og som fortsetter å være helt i front med sine livreddende innovasjoner, sier Daniel Wærnes.

– De fleste er nok klar over Pfizers rolle under pandemien, men vi jobber også på en rekke andre områder og skal lansere mange nye medisinske gjennombrudd i tiden som kommer. Kommunikasjon er en sentral del av dette arbeidet, og Daniel vil jobbe med viktige oppgaver fremover som kan få stor betydning for norske pasienter, sier Henriksen.

Det norske kontoret til Pfizer har over 90 ansatte

Powered by Labrador CMS