Per Harald Aabakken ble 1. mars ny daglig leder i Sanofi Norge. Han overtar stafettpinnen etter Britt Moe Flatla.
Per Harald Aabakken ble 1. mars ny daglig leder i Sanofi Norge. Han overtar stafettpinnen etter Britt Moe Flatla.

Per Aabakken er ny sjef i Sanofi Norge

Aabakken, som har ledet selskapets vaksineavdeling siden 2017, tar over etter Britt Moe Flatla, som vil prøve nye muligheter utenfor selskapet etter 18 år i Sanofi Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som daglig leder for hele Sanofi, sier Per Harald Aabakken i en pressemelding fra Sanofi Norge onsdag morgen.

Flata søker nye utfordringer

Abakken tok formelt over som Sanofi Norge-sjef 1. mars etter Britt Moe Flatla, som nå søker nye utfordringer utenfor Sanofi, melder selskapet.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Britt for sin mangeårige innsats for selskapet vårt. Hennes engasjement for pasienter, og spesielt pasienter med genetisk sjeldne sykdommer, er noe som har imponert meg i mange år. Det er noe av det jeg nå skal videreføre, avslutter Aabakken.

Lang erfaring

I tillegg til mange år bak seg i i Sanofi Norge har Aabakken jobbet innen flere ulike terapiområder i legemiddelindustrien i 32 år. Aabakken vil fortsatt ha ansvar for Sanofis vaksineavdeling i Norge, Danmark og Island.

– Sammen med alle våre dyktige ansatte i Sanofi gleder jeg meg til å jobbe for hele Sanofis portefølje, og videreføre det gode arbeidet som allerede er blitt gjort for Sanofis rolle som legemiddelselskap i Norge, understreker Aabakken i en kommentar fra Sanofi.

Han utdyper videre at han ønsker å være aktiv i arbeidet med å jobbe for best mulig rammebetingelser for legemiddelindustrien totalt sett i Norge.

– For meg vil det være viktig å fortsette arbeidet med å sikre best mulig tilgang til de legemidler og vaksiner som Sanofi har i Norge, sier Aabakken.

Powered by Labrador CMS