STOLT: – #Stoltavbransjen som vi laget i 2019 er jeg fremdeles veldig stolt av, og jeg håper den kan leve videre for å skape stolthet og forståelse rundt hvordan vi som bransje jobber, sier Britt Moe Flatla, som nå jakter nye utfordringer etter 18 år i Sanofi Norge

Britt Moe Flatla om Sanofi-exiten: – Vil fortsette å jobbe for en bærekraftig helseindustri

Tidligere daglig leder i Sanofi Norge, Britt Moe Flatla, sier overgangen til en nordisk organisering, kombinert med mange år i Sanofi, var bakgrunnen for å ville prøve noe nytt.

Publisert

Onsdag ble det offentliggjort at Per Aabakken, tidligere vaksinesjef i Sanofi Norge, fra 1. mars tok over som daglig leder i Sanofi Norge.

Aabakken er etterfølgeren til Britt Moe Flatla, som nå legger bak seg 18 år i Sanofi Norge, og vil finne nye utfordringer. HealthTalk har fått svar på et knippe spørsmål fra Flatla på e-post i forbindelse med Sanofi-exiten.

– Hva er årsaken til at du har valgt å forlate lederrollen i Sanofi etter 18 år i selskapet?

– Den delen av Sanofi som jeg tilhørte gikk over til et nordisk setup, og etter mange år i Sanofi benytter jeg nå muligheten for å se hva som finnes utenfor selskapet.

– Menneskene og en spennende produktportefølje

– Hva vil du trekke frem som høydepunktene fra dine mange år i Sanofi Norge? Hvordan vil du beskrive selskapet?

– Sanofi er et godt sted å være. For meg har menneskene og selvfølgelig en spennende produktportefølje vært det som har holdt meg i selskapet i så mange år.

– Hva er det viktigste du tar med deg fra din tid i Sanofi Norge?

– Jeg tar med meg vennskap, bekjentskap og mange gode minner fra mine år i selskapet. #Stoltavbransjen som vi laget i 2019 er jeg fremdeles veldig stolt av, og jeg håper den kan leve videre for å skape stolthet og forståelse rundt hvordan vi som bransje jobber.

Ordknapp om fremtiden

– Du søker nå nye utfordringer. Har du noe konkret å dele med oss? Kan du eventuelt si noe om hva det er du kunne tenkt deg å jobbe med i tiden fremover?

– Det er for tidlig å dele noe med dere ennå. Jeg ønsker å få fortsette å være med på å utvikle mennesker, jobbe for en bærekraftig helseindustri og ikke mist være med på å sikre at pasienten er i fokus uansett hvilken side av bordet man sitter.

Powered by Labrador CMS