Bjørnar Angell, vikarierende direktør for myndighetskontakt i Novartis Norge, begynner i sin stilling i dag, 11. april Her avbildet med Veronika Barrabes, daglig leder i Novartis Norge.

Bjørnar Angell har blitt vikarierende direktør for myndighetskontakt i Novartis Norge

Angell har tidligere jobbet med kommunikasjon i Finansdepartementet, blant annet gjennom pandemien, vært næringssjef i kommunal sektor og har ti års erfaring fra Forbrukerrådet. – Bjørnar vil styrke jobben vi gjør, sier Novartis Norge-sjef Veronika Barrabes.

Publisert Sist oppdatert

Veronika Barrabes, daglig leder i Novartis Norge, sier i en pressemelding at hun er veldig fornøyd med at selskapet får inn en solid ressurs med god innsikt i offentlig forvaltning og svært relevant erfaring fra de fleste nivåer innen offentlig sektor.

– Bjørnar vil styrke jobben vi gjør for å bedre rammebetingelsene slik at norske pasienter kan ta i bruk nyskapende medisiner. Jeg gleder meg til å få Bjørnar med på laget, sier hun.

Angell har tidligere jobbet med kommunikasjon i Finansdepartementet, blant annet gjennom pandemien, vært næringssjef i kommunal sektor og har ti års erfaring fra Forbrukerrådet. Der jobbet han både internasjonalt og opp mot flere ulike bransjer, i tillegg til å ha roller som talsperson. Angell har også jobbet som konsulent med rekruttering, spesielt til stillinger innenfor media, samfunn og kommunikasjon.

– Jeg gleder meg til å kunne bidra med min erfaring for Novartis og få innsikt i en viktig og spennende bransje. Novartis fremstår som en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, og jeg ser spesielt frem til å jobbe med og lære av alle de dyktige menneskene i selskapet, sier Bjørnar Angell.

Angell blir en del av den norske ledergruppen i Novartis, og tiltrer stillingen 11. april.

Powered by Labrador CMS