Torbjørn Sølsnæs (48) går på som sjef for myndighetskontakt i Amgen

Torbjørn Sølsnæs blir PR-sjef i Amgen

Amgen vil styrke sin innflytelse på den politiske arenaen, og har ansatt Torbjørn Sølsnæs (48) som Public Affairs Manager.

Publisert

Siden Kristin Svanqvist meldte overgang til Merck har Amgen vært på utkikk etter en ny sjef for selskapets myndighetskontaSkt. Nå har de funnet erstatteren i Torbjørn Sølsnæs som har en bred bakgrunn fra politikk og kommunikasjon.

Han kommer fra stillingen som fagsjef for politikk og myndighetskontakt hos NHO Service og Handel, og har tidligere vært næringspolitisk direktør i Avfall Norge og rådgiver i PR-selskapene Kruse Larsen og First House. Han har også jobbet i Høyres stortingsgruppe som seniorrådgiver for parlamentarisk ledelse og som politisk rådgiver

– Jeg har jobbet mye med helsepolitikk tidligere og det blir en spennende overgang fra å jobbe med helsetjenester til å jobbe med legemidler. Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i Amgen for å sikre en god og likeverdig tilgang på innovative legemidler i hele landet, sier Torbjørn Sølsnæs. Hans første arbeidsdag i Amgen er 1. mars.

Utvikle helsevesenet

– Amgen har en kjerneekspertise i å bringe nye innovative behandlinger til markedet, og med Torbjørn på laget har Amgen en dedikert ressurs med en tung politisk bakgrunn som baner vei. Amgen har som mål å være en sterk stemme i samfunnet og være med på å utvikle helsevesenet i Norge til å møte behov både i dag og i fremtiden. Derfor er det sentralt at vi har en kompetent person til å utvikle og ivareta denne del av ansvaret, sier Amgen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS