Kjersti Johansen (58) går på som HR- og bærekraftsdirektør i Apotek 1.
Kjersti Johansen (58) går på som HR- og bærekraftsdirektør i Apotek 1.

Kjersti Solheim Johansen er ny HR-direktør i Apotek 1

Kjersti Johansen (58) har tiltrådt stillingen som HR- og bærekraftsdirektør i Apotek 1. - Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen, og lære det særegne ved apotek. I tillegg ser jeg frem til å levere HR-oppdraget sammen med det flotte teamet, sier Johansen.

Publisert

Johansen har lang fartstid som HR-sjef. Hun har bygget opp HR-avdelinger i forlagsbransjen (Aschehoug), sportsbransjen (Græsvig), byggevarebransjen (Løvenskiold Vækerø) og hotellbransjen (Hotel Continental og Scandic Hotels). Nå gleder Kjersti Solheim Johansen seg til å bli bedre kjent med Norges største apotekkjede.

Hun beskriver seg som utviklingsorientert og opptatt av å forstå kundens behov, både eksternt og internt. Og med det som utgangspunkt er hun opptatt av å levere løsninger som bidrar til prestasjon og utvikling.

- Det skal være lett å være leder og godt å være medarbeider, sier 58-åringen.

Spille sammen

- Jeg har gjennom karrieren opplevd hvor stor kraft som finnes i en organisasjon når man kanaliserer all energi i samme retning, og hvor mye bedre vi blir hvis vi forsterker hverandre og får kreftene til å spille sammen, sier Johansen.

Selv anser hun Apotek 1 som den ubestridte 1-er i bransjen, en sterk merkevare som leverer høy kvalitet fra faglig sterke medarbeidere, og som fremstår som pålitelig og ansvarlig.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av selskapet, og er spesielt imponert over den høye kundetilfredsheten år etter år. Det er virkelig noe å være stolt av og strekke seg etter, sier hun.

- Det skinner kvalitet og kompetanse lang vei når man kommer inn i et apotek. Nå gleder jeg meg til å bli en del av denne gjengen, og noe av det første jeg vil gjøre er å besøke apotekene og lære mer om deres hverdag, avslutter Johansen.

Powered by Labrador CMS