STOLTE: Lauren Duprey, HR-direktør i Takeda, sier de er standhaftige i deres forpliktelse til å skape en kultur som fostrer samarbeid, velvære og motstandsdyktighet. – Denne gjenkjennelsen som en global «Top Employer» av Top Employers Insitiute understreker det fokuset, sier hun.

Takeda kåret til «Global Top Employer» for sjette år på rad

Legemiddelselskapet ble ett av 15 selskaper som oppnådde såkalt global Top Employer-sertifisering fra Top Employers Institute for 2023.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til den globale sertifiseringen, fikk Takeda også anerkjennelse som en Top Employer på tvers av 22 land, skriver Takeda i en pressemelding tirsdag morgen. Norge var ikke ett av disse landene.

Har sertifisert over 2000 organisasjoner

Top Employers Institute-programmet sertifiserer organisasjoner basert på deltakelse og resultater fra HR Best Practices Survey. Dette er en spørreundersøkelse som dekker seks HR-områder, som omfatter 20 temaer. Dette inkluderer People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Diversity & Inclusion, Well-being. Til nå har Top Employers Institute sertifisert over 2000 organisasjoner i 121 land og regioner, med over ni millioner ansatte.

Lauren Duprey, HR-direktør i Takeda, sier i en uttalelse fra selskapet at de er standhaftige i deres forpliktelse til å skape en kultur som fostrer samarbeid, velvære og motstandsdyktighet.

– Denne gjenkjennelsen som en global «Top Employer» av Top Employers Insitiute understreker det fokuset, sier hun.

Duprey sier videre at arbeidet Takeda gjør transformerer liv ved å hjelpe pasienter i hele verden som har få eller ingen behandlingsalternativer.

– Våre ansatte er en del av hjørnesteinen i alt vi klarer. Våre folk gjør forretninger med en mening, og vi er stolte av å kunne gi dem et arbeidsmiljø som muliggjør deres suksess.

Eksepsjonelt bra år

De områdene der Takeda utmerket seg var Ethics & Integrity, Purpose & Values, Business Strategy, Employer Branding and Organization & Change. Hvert av de 22 Takeda-landene og regionene som deltok i Top Employer-undersøkelsen fikk sertifisering, inkludert Canada for første gang.

David Plink, administrerende direktør ved Top Employer Institute, sier i en kommentar at de har opplevd eksepsjonell god utøvelse fra de selskapene som ble sertifiserte Top Employers for 2023.

– I dette fellesskapet av enestående organisasjoner har Takeda bevist sin forpliktelse til sine ansatte på et globalt nivå, sier han.

Takeda fikk Top Employer-sertifisering i de følgende landene:

Asia Stillehavsregionen: Australia, Kina, India, Japan,Sør-KoreaEuropa: Østerrike, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Polen, Portugal, Spania, Sveits, Storbritannia.Sør-Amerika: Argentina, Brasil, Colombia, MexicoMidtøsten: IsraelNord-Amerika: Canada og USA

Powered by Labrador CMS