ANNONSØRINNHOLD

Legene våre har gjennomført over 12 000 behandlinger.
Legene våre har gjennomført over 12 000 behandlinger.

Få tilbake ditt naturlige hår med én hårtransplantasjon

Hårtap er helt normalt og rammer både kvinner og menn. For noen blir hårtapet en stor psykisk belastning, og de ser etter muligheter for å gjøre noe med det. Hårtransplantajon er en måte å redusere hårtapet på, og ved å sette tid av til én behandling kan du få ditt naturlige hår tilbake.

Om håret ditt har blitt tynnere, er hårtransplantasjon en type behandling som kan redusere hårtapet. Avhengig av ditt utgangspunkt varierer det hvor stor behandling du har behov for og kan få. For noen kan det være vikene som må behandles, for andre kan det være kronen, og for noen kan det være begge deler, eller andre områder med dårlig hårvekst.

Vi har forskjellig hårvekst

Vi mennesker er forskjellige, og mens noen kun mister hår på et spesifikt område på hodet, er det andre som mister håret over nesten hele hodet, eller over flere områder. Selv om du mister håret på flere eller større områder, er det ikke slik at du må dele opp behandlingen, dersom du skal ta en hårtransplantasjon.

Behandlingen som passer deg

Det kan være belastende å ta en hårtransplantasjon. For mange er hårtap et sårt tema, og kanskje spesielt hvis man velger å gjøre noe med det. Det kan være belastende nok å måtte gå til behandling én gang, om ikke flere.

Dr. Enger, spesialist i dermatologi hos oss, gjør en fullstendig trikologisk vurdering før behandling.
Dr. Enger, spesialist i dermatologi hos oss, gjør en fullstendig trikologisk vurdering før behandling.

Hos Skandinavisk Hårinstitutt tilpasses behandlingen etter pasientens behov. Enten du har behov for behandling av et mindre område på hodet, større eller flere områder, så utfører vi alt i én og samme behandling, på samme dag. Under konsultasjonen avdekkes det om pasienten er egnet for hårtransplantasjon og eventuelt hvilke områder som kan behandles.

Omfattende behandling

Med tre sykepleiere som bistår opererende lege under hver behandling kan pasientene få utført omfattende behandlinger. Dette gjør at en pasient for eksempel kan få rekonstruert en mislykket hårtransplantasjon fra tidligere, eller få utført en hårtransplantasjon uansett hvor kompleks jobben er.

Det sparer kundene for både tid, penger og for noen også færre bekymringer.

Ønsker det beste resultatet for pasientene

Hos Skandinavisk Hårinstitutt vet vi hvor viktig håret er. Den opererende legen har selv tatt hårtransplantasjon, og har dermed forståelse både fra perspektivet til en pasient og lege. På den måten forstår legen prosedyren fra tilbyderens og kundens ståsted, og kan svare på alle dine spørsmål. Legen er godt rustet til å forklare pasientenes muligheter og resultat av behandlingen. Håravfall påvirker selvfølelsen for mange, og det å kunne gi pasientene våre et resultat de føler seg komfortable med og som gjør at selvtilliten kommer tilbake, betyr mye for oss.

På klinikken vår kan du sjekke inn i suiten dagen før operasjonen.
På klinikken vår kan du sjekke inn i suiten dagen før operasjonen.

Forskjellen på oppdelt og samlet behandling

Når en pasient velger å behandle krone og viker i separate behandlinger, kan det medføre høyere kostnader per behandling, ettersom faste kostnader vil påløpe for hver prosedyre. Dette kan også forlenge tiden det tar å oppnå det endelige resultatet og kreve en lengre prosess totalt. Kunnskap om dette kan hjelpe pasienter med å ta informerte valg om behandlingsplaner.

Ved Skandinavisk Hårinstitutt kan kostnadene for behandling av krone og viker variere hvis de utføres separat. For eksempel kan prisen ligge mellom 55 000 kr og 69 000 kr per område, og pasienten må komme til behandling to ganger. Hvis behandlingene utføres samtidig, kan den totale kostnaden ligge mellom 90 000 kr og 99 000 kr. I dette tilfellet trenger pasienten bare å møte opp én gang, og restitusjonen for begge behandlinger skjer samtidig.

Hva er hårtransplantasjon?

Hårtransplantasjon er en form for behandling der hårsekkene i donorområdet (for eksempel nakken eller bakhodet) fører til ny hårvekst der de plasseres. Selve behandlingen tar mellom 2,5-7 timer, og omtrent ett år etter transplantasjonen ser man det ferdige resultatet.

Skandinavisk Hårinstitutt tilbyr hårtransplantasjoner, skjeggtransplantasjoner og øyenbrynstransplantasjoner.

Klinikken holder til sentralt på Frogner i Oslo. Hos Skandinavisk Hårinstitutt har vi noen av Norges beste og mest kompetente hudleger og spesialister innen hårtransplantasjoner, og vi skreddersyr den beste behandlingen for deg – enten det er medisinsk behandling, eller hårtransplantasjon.

Hva kan pasientene forvente etter en hårtransplantasjon?

Det tar vanligvis noen måneder før det transplanterte håret begynner å vokse ut igjen. Pasienter kan oppleve noe smerte og ubehag i løpet av de første dagene etter prosedyren, men dette er helt normalt ettersom du akkurat har blitt behandlet. Pasientene får smertestillende mot dette.

Det er viktig å ta det med ro de første 8 dagene. Det er viktig å følge legens instruksjoner om hvordan du skal ta vare på hodebunnen og håret etter prosedyren.

Minst 90 prosent av det transplanterte håret vokser tilbake

Med dagens moderne teknikker gir hårtransplantasjon et naturlig resultat. Vår erfaring er at minst 90 prosent av det transplanterte håret vokser ut igjen. Om dette ikke er tilfellet tilbyr vi en ny gratis behandling, for å sikre at du får et resultat du er fornøyd med.

Hvis du ønsker å vite om hårtransplantasjon kan være en passende løsning for deg, kan du kontakte Skandinavisk Hårinstitutt for informasjon om ulike behandlingsalternativer. Legene der har utført over 12 000 hårtransplantasjoner og har bred erfaring på området.

Powered by Labrador CMS