BLIR STØRRE: Lege og Co-CEO i Dr. Dropin Sørli (f.v) satser internasjonalt når han nå har kjøpt opp Skindoc UK. Her er han sammen med James Denny som er fornøyd med det nye oppkjøpet. Foto: Dr. Dropin
BLIR STØRRE: Lege og Co-CEO i Dr. Dropin Sørli (f.v) satser internasjonalt når han nå har kjøpt opp Skindoc UK. Her er han sammen med James Denny som er fornøyd med det nye oppkjøpet. Foto: Dr. Dropin

Dr. Dropin kjøper opp hudlegetjenesten Skindoc

Legetjenesten Dr. Dropin kjøper den britiske hudlegetjenesten Skindoc for å sette fart på den internasjonale ekspansjonen.

Publisert Sist oppdatert

Legetjenesten Dr. Dropin kjøper den heldigitale hudlegetjenesten Skindoc. Oppkjøpet er Dr. Dropins første steg inn på det britiske markedet. Dr. Dropin kjøpte majoritetsandelen av aksjene i SkindocUK Ltd tidligere denne måneden.

– Vi er glade for å jobbe med Dr. Dropin og føler oss sikre på at vi kan nå våre ambisjoner for vekst sammen. Dr. Dropin har verdifull erfaring med bærekraftige og innovative løsninger i markedet for private helsetjenester. Dette gjør dem til en ideell samarbeidspartner for oss, sier James Denny og Sreedhar Krishna, hudleger og gründere av Skindoc i en pressemelding.

Skindocs visjon er å bringe effektive og praktiske hudlegetjenester av god kvalitet til alle britiske hjem. Skindoc behandler alle typer hudlidelser, og har spesialkompetanse på behandling av akne. De tilbyr digitale konsultasjoner som gjør det mulig for kundene å få tilgang til hudlege i sitt eget hjem. Kunder kan i tillegg enkelt laste opp bilder til Skindocs digitale plattform, hvor bildene vurderes og behandling foreslås innen 48 timer. Selskapet ble grunnlagt i 2020 av hudlegene James Denny og Sreedhar Krishna.

Dr. Dropin ble grunnlagt i 2017 av legen Daniel Sørli. I dag tilbyr selskapet et bredt spekter av tjenester i de største norske byene, inkludert allmennleger, spesialister, fysioterapeuter, hudleger og psykologer. Dr. Dropin fokuserer på tilgjengelighet og tilbyr alle tjenester til faste priser gjennom sikre, digitale løsninger.

– Dr. Dropin har en langsiktig plan for å investere og ekspandere internasjonalt, og oppkjøpet av Skindoc er et steg i den retningen. Skindoc har et dyktig medisinsk team og en god forretningsmodell. Vi kan bidra med verdifull erfaring om hurtig vekst i det norske markedet og fra vår nylige inntreden i det svenske markedet. Vi ser frem til denne ekspansjonen sammen med Skindoc, sier Daniel Sørli, Co-CEO og gründer i Dr. Dropin.

Skindoc vil fortsette driften under eget merkenavn inntil videre.

Powered by Labrador CMS