Farmasidagene 2020 coronaavlyses - erstattes med digital minikongress

Farmasidagene 2020 er coronaavlyst og flyttes til neste år. Til erstatning blir det en digital minikongress om ­farmasøytenes rolle i pandemien.

Vis mer

Farmasidagene 2020 som skulle ha blitt arrangert 5. – 6. november. Men som følge av coronakrisen besluttet Norsk Farmasøytisk Selskap å avlyse Farmasidagene 2020.

— Det var en tung avgjørelse for styret å ta, men vi tror det var riktig å avlyse i år, sier daglig leder Hege Helm til NFT.

Hun opplyser at programmet nesten var ferdig, og at de har besluttet å ta opp igjen de to ­temaene, digital helse og ­regulatorisk farmasi, på nytt i 2021. Det Giftige Kors vil heller ikke bli utdelt i år, men hun ser for seg at det blir to tildelinger i 2021.

Torsdag 5. november blir det en gratis digital kongress på tre timer for alle som ønsker å delta.

— Programkomiteene våre ­jobber med et forslag til program nå i disse dager, og vi kommer til å se på ­hvordan coronasituasjonen har endret på arbeidshverdagen til ­farmasøyter i forskjellige ­stillinger, men også komme innom det ­regulatoriske – ­hurtiggodkjenning, kliniske studier med mer. Videre skal vi ha en hyllest av alle som har blitt æret med Det Giftige Kors opp gjennom årene, sier Helm.

Les mer